Als werkgever kun je er in de huidige arbeidsmarkt niet meer omheen, duurzame inzetbaarheid wordt steeds belangrijker en dat is niet zo raar als je weet wat het je kan opleveren als je werknemers langere tijd duurzaam kan houden.

Groei werkgeluk en bedrijfssucces

Duurzame inzetbaarheid wordt vaak geleidelijk geïntegreerd in een organisatie. Hierin denk ik graag mee. Ik heb ervaring in beleid om te zetten in een concreet aanbod voor werknemers. Dit doe ik met een amplitieve aanpak: juist de positieve vaardigheid en eigenschappenvan alle werknemers extra belichten, waardoor voorkomen of herstellen op individueel niveau minder nodig is.
Door de talenten van medewerkers volledig te benutten, groeit hun werkgeluk en daarmee ook het bedrijfssucces.

Eigen producten

Ervaring met duurzame inzetbaarheid deed ik vooral op in de werkvelden gezondheidszorg, onderwijs, gemeente en zakelijke dienstverlening. Door het meedenken met deze organisaties ontwikkelde ik mijn eigen producten. Deze kunnen geïntegreerd worden induurzame inzetbaarheid (op de thema’s gezondheid, betrokkenheid en motivatie, en ontwikkeling) en amplitie (op de thema’s gezondheid, talentmanagement, bevlogenheid en werkinrichting).
Voorbeelden van mijn eigen producten zijn korte individuele interventies voor werknemers, doorlopende carrousels met verschillende thema’s en workshop gericht op behoud van werknemers.



Duurzame inzetbaarheid is iets voor jouw organisatie als:

  • Je gemotiveerde en betrokken medewerkers wil 
  • Je een gezonde en wendbare organisatie wil zijn 
  • Je minder ziekteverzuim wil 

Wat vraagt het van je organisatie? 

  • Tijd: intake, overleg- en evaluatiemomenten 
  • Inzet en geld: Duurzame inzetbaarheids-trajecten zijn altijd maatwerk. Afhankelijk van de vraag en grote van het project. Tijdens het projectkrijg je een vast aanspreekpunt